Manifestación 6 M

Manifestación 6 M

martes, 4 de marzo de 2008

Els mossos han carregat contra el centenar d'estudiants que estaven pacíficament al voltant de la Facultat de Lletres

Era una concentració de suport al grup d'estudiants que s'han tancat tot el dia a la facultat i que es disposaven a realitzar una acampada. La tancada ha estat per denunciar l'imposició del procés de Bolonya i forçar a que el rectorat fés pública la situació de quebra i de manca de finançament que pateix la UAB.
Rectorat ha permés l'entrada dels mossos d'esquadra i ha apagat els llums perquè la carrega policial no fos filmanda i fotografiada pels policies. Hi ha hagut al voltant de 3 persones amb el cap obert i varis ferits! La càrrega ha estat totalment indiscriminada i violenta: els estudiants estaven amb una actitud totalment pacífica, asseguts, i sense impedir el pas.
Més info a: www.precarietatuab.netDemà dimecres entre les 8:30-9h es convoca a tothom a la pl. Cívica per fer un passacampus i informar a tohom del que ha passat.Es convoca a una assemblea general de campus d'urgència demà dimecres a les 10h del matí a la pl. Cívica. Per recopilar els partes mèdics i decidir que fem.Hem de ser molta gent i denunciar l'entrada de la policia i la repressió. La universitat és nostra: fora la policia! Passa-ho!!!

2 comentarios:

Xavier Borràs dijo...

Si ara els i les estudiants i professors d'aquesta meva vella universitat no us revolteu el precedent creat serà una llosa damunt tot el món universitari català. Vaig patir diverses entrades de la policia al campus i a les aules de la UAB (tot just aquest diumenge 2 de març, ara fa 33 anys, en motiu del primer aniversari de l'execució de Salvador Puig Antich).

Cal que exigiu l'immediat posicionament dels partits parlamentaris per veure amb qui o contra qui estan. Els del Saura ja veiem com les gasten...

Unknown dijo...

Sóc una estudiant de la UAB, però que està d'intercanvi a Santiago de Compostela. He estat un mes i mig de vaga amb diverses concentracions i tancament a la facultat. Teniem la facultat "prescintada"i mai va entrar cap força de seguretat dins de la facultat, si que es van plantar a la porta varies vegades.
Per aiò des d'aquí us dóno suport i us animo a que no us rendiu, però tamé que actueu sempre amb molta precausió i pacíficament. No deixeu que us provoquin ni actueu irracionalment. Els estudiants sempre sóm els més vulnerables.
Ànims!!!!!!!!!

Mobilitzem-nos contra Bolonya i l'aplicació del Reial Decret

Mobilitzem-nos contra Bolonya i l'aplicació del Reial Decret